tisdag 27 januari 2009

Solen lyser

Solen lyser, fast då mener jag mer bildligt talat. Jag har inte sett till solen nu på några dagar. Men det har varit en bra dag. Jag är glad. Kanske beror det på att vi inte har mycket skola plus att vi har d-dag imorgon. Kanske beror det på att det tråkiga och snyft-dramatiken ligger ganska lågt nu=glada miner. Eller är det för att jag precis har tränat och att det var en riktigt bra träning? Det skulle ju också kunna vara för att jag numera bestämmer på morgonen att det kommer bli en bra dag. Det hjälper faktiskt lite. Personligen tror jag att det är en blandning och blandningar är bra.

Snart är det lov. Det betyder snart Gulla i Uppsala. Jag längtar för det kommer bli sjuikt chuill och jag guillar såunt(lägg märke till min bristande förmåga till kreativitet med u:na, nåja jag brukar vara kreativ tillräckligt på dagarna!). Förhoppningsvis kanske det kommer en snöflinga eller två under vårt besök i det lite nordligare Sverige.

Nu skall jag dock ta något och äta och sen kanske titta på rhodos bilder.

Puss tothe puss /M'rayah

Kom på att jag har hittar riktiga killerbikinis från victoria secret som måste läggas upp. Dom är ganska enkla, men ni vet vad dom säger, less is more(oftast)!1 kommentar:

Gulla sa...

HAHAHA Less is definately more när det gäller bikinis! ;)